18 ápr

Kell egy hááááz, lenn az…

… óceán partján…de ha megfelel Galgahévízen, Budapesttől 1 órányira akkor mutatjuk:

 

A Gaia Panzióról: az M3-as autópálya Gödöllő és Hatvan között kb. félúton lévő Bag, Tura lehajtójától 6-7 km-re található szálláshely kiváló csapatépítő helyszín céges csapatépítés és tréningek lebonyolítására.

Természetközeli, mégis könnyen megközelíthető, így kiváló feltételeket teremt a mindennapi rutinból való kiszakadásra és különféle tréningprogramok megszervezésére, vagy családi bulikra. 

A 25 fős, technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermek, valamint a 20-40 főt befogadni képes étteremhelyiségek alkalmasak a szakmai programok lebonyolítására, míg a résztvevők elszállásolására 13 db 2-3 ágyas szoba szolgál (29 fő).

Ételt rendelni egy közeli házias étteremből lehet, reggelit tudunk biztosítani bőségesen, svédasztalosan. 

Csapatépítő program esetén JAVASLATUNK

egy alkalommal bográcsebéd vagy vacsora (a csoport készíti el), kiegészítve köretekkel és desszertekkel (mi készítjük el), a főzéshez szükséges alapanyagok, eszközök, áram, víz, vizesblokk, asztalok és székek, igény szerint hangfalak biztosítása;

Amennyiben egyedi elképzelése lenne, a csomag elemei variálhatók, kiegészíthetők. További szabadidős programokra kérje részletes ajánlatunkat!