Macikávé programok

Macikávé programok

Változatos programokkal várunk!

Az események pontos időpontjáról itt találsz információt.

A Galgahévízi Ökofalu néhány lakója próbálunk egy olyan, valódi közösséget létrehozni, amelynek tagjai kiutat keresnek a jelenlegi ökológiai válságból, készek közösségben gondolkodni, közös beszélgetéseket, programokat szervezve gyarapítani az itt lakók / csatlakozók tudását, egy egyszerűen zöldebb jövőért. 

Törekvéseninknek jelenleg a Macikávé Bisztró és közösségi tér, ad otthont. 

Kövess minket, kapcsolódj be, gyere el valamelyik eseményünkre!

  • Alkalmanként termelői és kézműves piac
  • Újrahasznosítással foglalkozó rendezvényeink: ruhacsere, bolhapiac, játékvásár sőt, van már nekünk egy Hacuka Közösségi ruhaboltunk mely állandóan nyitva van. A “Hacuka modellről” itt olvashatsz bővebben.
  • Ökokör – Mind máshol tartunk háztartásunk zöldítésében, és sokat segít, ha érezzük, hogy nem egyedül csináljuk. Az ÖkoKör egy zöldülő csapat inspiráló találkozásainak sorozata
  • Könyvklub 
  • Tibeti hangtálas foglalkozások “Hangpancsi” kicsiknek a sószobában
  • Tanfolyamok

Nagyon fontosnak tartjuk az ismeretterjesztést, közös tanulást, termelői és fogyasztói szemléletformálást. A témáink lehetnek a környezetkímélő mezőgazdasági gyakorlat ismertetésétől kezdve a főzőtanfolyamokon át a környezetbarát háztartás vezetéséig, minden. 

Keress meg minket, ha van egy saját program ötleted és Budapest környéki helyszínt keresel hozzá, beszéljünk róla, indítsuk be!

Információ:

Varga Eszter

+36 70 453 6472

Macikávé Bisztró Közösségi Tér & Gaia Panzió*** & Maci sóbarlangja & Hacuka – Közösségi Ruhabolt & Galgahévízi Ökofalu & GAIA Alapítvány

Szeretettel várunk mindenkit!

dátum

máj 01 2022 - dec 18 2022
Expired!