Macikávé nyitóbuli

Macikávé nyitóbuli

Macikávé nyitóbuli

A programokon való részvétel INGYENES de örülünk ha belépőként hozol egy cserepes ????fűszernövényt, ????virágot vagy plüssmacit.
Kérjük, biztosítsd a helyed előzetes regisztrációddal az ettejke77@gmail.com e-mail címen.
Rengeteg szuper programunk lesz, idessetek:

❣️15.00-tól megnyitja kapuit a ????Macikávé ☕️bisztró és a GAIA Panzió❣️

????Rengeteg finomsággal várunk benneteket!

 • Lesznek???? sütik, ????fagyi, ???? saláták
 • Dudás Márk a Maci szakácsa rengeteg finomságot készít majd ????húsos és ????vega verzióban.
 • ????Hűsítőkre sem lehet panasza senkinek. Ihattok ????házi szörpöket (például Töviskertem Vauuuu szörpöket),
  valódi limonádét ???? szódával vagy friss vízzel, ???? minőségi borokat, fröccsöt, ????kézműves söröket, ????proseccot és persze a remek ☕️ kávé sem maradhat el jegesen vagy forrón.
 • ????16 órától a Pöttöm Programmal, Adrienn és Kriszta várja a csemetéket izgalmas kvízekkel, játékokkal a bisztró játszó placcán
 • ????????‍♀️Ugyancsak 16 órától Krizsán Laura (La Pure – szappanok szívvel), okleveles aromaterapeuta 20 perces arc vagy hát masszázzsal kényezteti az arra vágyókat. Hogy ne kelljen várnod, jelentkezz be! (+36) 30 467-3320
 • A “nagyszínpadon” 16 órakor Pintér Zsolt mesemondó ajándékoz meg kicsit és nagyot egy csodás történettel
 • ????17 órától a Hiszi a Piszi zenekar interaktív gyermekkoncertje kezdődik, hogy közös énekléssel és játékokkal szórakoztassák az aprónépet
 • Aki a pörgés helyett csendülésre vágyik a ???? 17 órától a Maci sóbbarlangjában Kutiné Csorba Orsolya tibeti hangtál terápiás bemutatóján vehet részt. A hely befogadóképessége korlátozott ezért mindenképpen jelentkezz be ha szeretnél részt venni ezen a programon.
 • ???? 18 órától Annarózsa a Shanti Jógastúdió vezetője, egy áldást hozó körtáncot ajándékoz az érdeklődőknek a különteremben
 • ???? 19 órától DJ diktálja a buli ritmusát és a chill alapokat a kerthelyiségben
 • ????Tudjátok, a Macikávé mindenki igényeit igyekszik figyelembe venni, ezért a rendezvény ideje alatt el lehet vonulni a ????????cseppekkel a pihenő szobába ????szoptatni, pelenkázni.
 • Meg lehet nézni a különtermet ahol később a mozgásos vagy alkotó tevékenységek zajlanak majd, és itt is lehet kicsit ???? meditálni, ha lent túl nagy a nyüzsi.
 • ???? A kertben játszótér, sárkonyha,
 • a bisztró részben ????bababamatrac és játszó sarok is várja az aprónépet.

Az eseményen Veled Szép Noémi és Zoli ???????? fotókat, videó felvételeket készítenek, ha nem szeretnél szerepelni rajtuk kérjük jelezd a pultnál!

A rendezvény az aktuális járványügyi óvintézkedések betartásával lesz megtartva. A szabályokról folyamatosan tájékoztatunk Benneteket.
Naaagy szeretettel várunk benneteket!
Eszter & Balázs és a Maci csapata
********************************************
Mindannyiunk felhőtlen szórakozása érdekében kérjük, olvassátok el és figyeljetek házirendünk betartására, valamint egymásra ????
????A Macikávé bisztró teljes területén a szülő/kísérő felelős a gyermekéért.
????A közösségi teret és a teljes területet (bisztró, kerthelyiség, mászókák, pihenőszoba, stb.) mindenki saját felelősségére használhatja.
????A játékokat és egyéb berendezéseket kérjük rendeltetésszerűen használd. Ha leveszel a magasabb polcokról nagyobbaknak való játékot, ügyelj arra, hogy ne kerüljön a földre vagy kisebbek közelébe, és használat után a kicsik biztonsága érdekében tedd vissza.
????A nem rendeltetésszerű használatból származó kárért, balesetért a károkozó a felelős.
????Használat után, ill. távozásod előtt kérjük pakolj össze magatok után, a nagyobb szemeteket dobd a kukába, a használt előkéket pedig az arra kijelölt tárolóba.
????Kérjük a kísérőket és a hozzájuk tartozó nagyobb gyermekeket, hogy a kisebbekre fokozottan figyeljenek. A földön lévő apróbb tárgyakat, lepotyogott ételeket a kúszó-mászó kicsik könnyen megehetik, kérjük, tartsd rendben a holmidat, gyereked játékait – bár mi is folyamatosan figyelünk.
????A tisztaság és rend megtartása közös érdekünk, ha bármi piszkos lett, vagy rendezésre szorul, kérd a pultosok segítségét.
????A lépcsőt mindenki saját felelősségére használja. Csak akkor menj fel, ha foglalkozásra érkeztél. Gyerekek csak felnőtt kísérővel mehetnek föl.
????Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. (Talált tárgyakat egy hónapig őrzünk. Érdeklődj a pultnál.)‎
????Lázas, beteg, fertőző gyermekkel ne látogasd a bisztrót és programjainkat! Ellenkező esetben az egészséges vendégek érdekében felszólíthatunk, hogy hagyjátok el a teret. Ha másnál betegségre utaló tüneteket tapasztalsz, kérjük, figyelmeztesd a kísérőt vagy jelezd a pultnál.
????A hatósági szabályozások betartása és a többiek biztonsága érdekében csak helyben árusított ételt, italt fogyassz. (Ha bármilyen okból nem tudsz választani a kínálatunkból, jelezd a pultnál.)‎
????Rendelni, fizetni a pultnál tudsz. A pult nem önkiszolgáló.
????A babakocsikat kérjük ne hozd be az asztalok közé, kérd a pultosok segítségét, megmutatják a babakocsi parkolót.
????A Macikávé bisztróba állatot behozni tilos.
????Dohányozni a bejárattól 5 m távolságra lehet, a kapun kívül. Kérjük, ne szemetelj az utcán.
????A babamatracon ne egyél-igyál, és semmiképp se pelenkázz! Pelenkázni és biliztetni csak az erre kijelölt helyen, a pihenő szobában lehet, ahol minden szükséges eszközt megtalálsz.
????A mosdóajtót mindig csukd be magad után, hogy az apróságok ne surranhassanak be vizes játékokat játszani. Ha rendetlenséget találsz, kérjük, jelezd nekünk.
????Szoptatásbarát hely vagyunk, azaz szoptatni bárhol lehet. Ha nem a vendégtérben szeretnél, kérd a pultosok segítségét a pihenőszobába nyugodtan elvonulhattok.
????Cipőmentes övezet a babamatrac és környéke: kérjük, hogy a kúszó-mászó babák érdekében vedd le utcai cipőd.
????A házirend mindenkire vonatkozik, aki belép hozzánk, azokra is akik nem olvassák el ????

dátum

aug 08 2021
Expired!

időpont

3:00 pm - 9:00 pm