Danny mesél a Macikávé Bisztróban

Danny mesél a Macikávé Bisztróban

Danny mesél a Macikávé Bisztróban

Danny Baint, a Magyarországon élő, amerikai származású zenészt már sokan ismerhetik gyerekekek szóló zenés és színházi programjaiból. Egy Danny mesél című előadáson ugyanakkora eséllyel találkozhatsz tradicionális afrikai dobokkal és brazil berimbauval, mint egy házi készítésű harsonával, amely egy konyhai mosogatóból készült, vagy egy xilofonnal, ami fémhulladékból és egy létrából lett összetákolva.
Fülbemászó dallamok, izgalmas történetek, és Danny egyedi zenés komédia-stílusa együtt egy olyan különleges előadást hoznak létre, amely az egész családnak szól. Ráadásul a Danny mesél program átfogó módon nyújt a gyerekeknek lehetőséget arra, hogy fejleszthessék nyelvi készségeiket, zenét és táncot tanulhassanak, és új kultúrákat és hangszereket fedezhessenek fel.

Mézeskalács Úr

A Macikávéban az amerikai népmesék egyik kiemelkedő alakjának, Mézeskalács Úrnak történetét hallgathatja a közönség a népszerű mesemondótól. A finomságokkal díszített mézeskalács figurát az aprócska öreg néni, az aprócska öreg bácsi, a tehén, a szamár és a tyúk is meg szeretné kóstolni, ezért ő csak szalad és szalad, míg végül elér a folyó partjára, és találkozik az ott szundikáló rókával… A mese vége egyelőre maradjon titok, de az biztos, hogy az angol nyelvű dalokat addigra kicsik és nagyok egyaránt könnyű szerrel fújják majd.
Nézd meg, hogy mesél Danny:

Mézeskalácsot nem sütünk, de Nutellás, lekváros gofrival készülünk!
A program ingyenes, de bejelentkezés szükséges a hello@macikave.hu e-mail címen. Adományokat örömmel fogadunk, melyet a Bisztró további fejlesztésére fordítunk.
Szeretettel várunk gyermeke(id)del és/vagy családoddal együtt!
***A klubalkalmakon fotókat készítünk, melyet felhasználunk Facebook oldalainkon, ha nem szeretnél ezeken szerepelni, kérjük jelezd!***

dátum

okt 16 2021
Expired!

időpont

4:00 pm - 5:00 pm